Kültéri dekoráció nyomtatás tippek vállalkozóknak

További híreink »

Sok kkv, egyéni és kisvállalkozó keresi a lehetőségeket a reklámfelületek tengerében, amire tökéletes megoldás a kültéri dekoráció nyomtatás. Hatalmas verseny alakult ki, hogy melyik vállalkozás hogyan tudja még hatékonyabban felhívni a célközönsége figyelmét.


A legfontosabb terület egy vállalkozás életében a hatékony figyelemfelkeltés. A kültéri dekoráció gyönyörűen kivitelezve, jó helyen elhelyezve kiemelheti a vállalkozást a konkurencia zajából. Egyszerűen vonzóvá teszi önt és megerősíti a brandet.


A megkülönböztetés a versenytársaktól, soha nem volt ilyen változatos, mint manapság. A korszerű és modern nyomdatechnikák már biztosítják az egyedi megoldásokat is, amiről többet is olvashat a híreink között.
Kültéri dekoráció nyomtatás előnyei


Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy nyomtatott kültéri dekoráció, hirdetés?

  • tartós

  • vízálló

  • szélálló

  • karcálló

  • UV-álló


Beltéren a dekoráció sokáig időtálló maradhat, mert nem befolyásolják sem a hőmérsékleti tényezők, sem a napfény, sem az eső és a szél. Kültéren viszont ezekkel az időjárási elemekkel bizony számolnia kell.


Mivel kültéren a hely nem akadály, így egyedi elképzelései is megvalósíthatók – legyen szó egy “eladó” feliratú molinóról a lakás erkélyén, egy óriásplakátról vagy egy teljes épület méretű reklámfelületről.


Tudta, hogy az óriásplakátok papírból készülnek? Az úgynevezett kékhátú papír megtévesztő lehet abból kiindulva, hogy az anyaga papír. Viszont rövid távon kültéren is megfelelő használatot biztosít.


Kötözve vagy épület falára rögzítve

Ma már bármi lehetséges. Akár egy molinóra van szükség, akár egy épület falára elhelyezett reklámfelületre. Minden elképzelés megvalósítható, csak a fantázia szabhat határt az ötletek kivitelezésénél.

A molinó felületek rögzítése egyszerűen megoldható, hiszen úgynevezett ringli gondoskodik erről. A rögzítés biztosításához kialakított lyukak egy fémgyűrűvel vannak ellátva, amelyeknek a távolsága testre szabható.

 A mesh háló pedig arról gondoskodik, hogy óriási, akár több száz négyzetméternyi felületen keltse fel a leendő ügyfelei figyelmét. Ezt a hatalmas méretet nem lehet nem észrevenni. Építkezések eltakarása esetén is biztonságosan használható a felújítások alatt.

 A molinó és a mesh háló is egyaránt tartós anyagok. Ellenállnak a karcolásnak, a nedvességnek, az UV-fénynek és az erős szélnek is. Nem fakulnak, nem kopnak, nem szakadnak, csak gondoskodnak a figyelemfelkeltésről.

Irány a citylight oldal »

 

 
További híreink »
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk