Levélpapír

GDPR_levelpaprir_1_erre.jpg
GDPR_levelpaprir_1_erre.jpg
levelpapir_galeria_1.jpg
levelpapir_galeria_4.jpg
levelpapir_galeria_3.jpg
levelpapir_galeria_2.jpg
levelpapir_galeria_5.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Papír
Kérem válassza ki milyen papírra szeretné kérni levélpapírját!
Nyomás
A levélpapírok leggyakrabban 1 oldalas színes (4+0) nyomással készülnek, amennyiben eltérően szeretné nyomtani levélpapírját, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!
Méret
A levélpapírok leggyakrabban A/4-es méretben készülnek, amennyiben eltérően szeretné nyomtani levélpapírját, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!

Termékismertető

Az üzleti levelezés, egy-egy tender vagy prezentáció sikeréhez hozzájárul a levélpapír, boríték kialakítása, logózása is. Ezek a részletek nagyban befolyásolhatják cége megítélését, ezért a grafika kiemelten fontos tervezést igényel. Tegye egységessé cége arculatát egyedi kialakítású levélpapírokkal, a tervezéstől a nyomtatásig megvalósítjuk ötleteit.

PrintPix Nyomda céges levélpapír készítés


 •  EGYEDI FEJLÉC, CÉGES LOGÓ PROFI KIVITELBEN: Minőségi, igényes kialakítású levélpapírokkal teheti egységessé cége arculatát üzleti levelezésében, ajánlataiban, bizonylataiban. Ha még nincsen bejáratott grafikája vállalkozásának vagy szívesen felfrissítené cége arculati elemeit, grafikusaink segítenek a tervezésben. További részletek itt: ARCULATTERVEZÉS
 • TÖBBFÉLE PAPÍRTÍPUS, IZGALMAS SZÍNEK: Nyomdánkban több mint százféle levélpapíralapanyag közül választhatja ki a cége stílusához legjobban illőt. Változatos, izgalmas színek, extra, kreatív papírok is megtalálhatók kínálatunkban, grafikusaink pedig segítenek megvalósítani az arculati elemeket.
 • SOKRÉTŰ FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉG: A cége arculati elemeit tartalmazó levélpapírok a hivatalos levelezésen túl stílusosabbá teszik az árajánlatokat, prezentációk termékleírásait, minőségi garancia-bizonylatokat, a fejléces, logózott számlák pedig egységes cégfilozófiát is tükröznek.

 
EXTRA LEVÉLPAPÍRT SZERETNE? Irodánkban összesen több mint 100 papírtípus közül választhat, bemutatunk néhányat a leggyakoribb extra levélpapírok közül: 

 • Conqueror Laid (100 g) – ragyogó fehér
 • Rives Tradition (100 g) – ragyogó fehér
 • Rives Tradition (100 g) – világos krém
 • Rives Tradition (100 g) – pezsgő
 • Rives Tradition (120 g) – ragyogó fehér
 • Rives Tradition (120 g) – világos krém
 • Rives Tradition (120 g) – pezsgő

Ezekre a különleges papírokra kérjen EGYEDI ÁRAJÁNLATOT.
További fontos információk, szakmai segítség: 

 • Mennyiségtől függően 1-5 munkanap alatt elkészítjük egyedi céges levélpapírját.
 • A levélpapírt 80-100 g/m2-es papírra nyomtatjuk, exkluzív minőségű nyomtatás esetén 100-120 g/m2-es kreatív papírra, a kiváló minőséget MODERN GÉPPARKUNK garantálja.
 • Nyomdakész fájlformátumok: .pdf kiterjesztésű fájlok.


PrintPix Nyomda céges levélpapír készítés

 

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon,

vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037Budapest, Vörösvári út 119-121.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk