Mi az a RICCELÉS?

További híreink »

                                                                  Riccelt matrica   Riccelt matrica


Mi az a RICCELÉS?

Az a kötészeti művelet, amikor különböző kötészeti és nyomtató gépek segítségével az öntapadós papír felső, nyomott rétegét átvágjuk, de az alsó hordozó réteget nem. Így az öntapadós nyomdai matricák, a bemetszés vonalának megfelelően, könnyen leválaszthatóak az alsó hordozórétegről. Rövid videóinkban a RICCELT MATRICA három fő etapját mutatjuk meg.

Matrica riccelés lehet:

  • vonalriccelés:  egyenesen átvágja az ívet széltől szélig
  • formariccelés: alakot lehet kivágni vele, pl. gyerekmatricák, kör, egyéb formák


RICCELT MATRICA NYOMTATÁSA SZÉLESFORMÁTUMÚ GÉPEN


MATRICA RICCELÉSE SZÉLESFORMÁTUMÚ NYOMTATÓN


RICCELT MATRICÁRÓL NYOMTATÁS UTÁN A FELESLEG ELTÁVOLÍTÁSA, KEZELHETŐ ÁLLAPOTRA ELKÉSZÍTÉSE


Most, a koronavírus idején gyártottuk, nyomtattuk a riccelt matricákat. Miért olyan fontos ez? Mert ez EXPERT a koronavírus legyőzésében.


"Az elmúlt 4 évben rengeteg időt fordítottunk arra, hogy saját gyermekeink számára megtaláljuk a legjobb vitaminokat, táplálékkiegészítőket, gyógykészítményeket vagy akár természetes gyógymódokat. Sikerült = PIKI natural. Most, a koronavírus idején sem állhatunk meg, bár ránk, a mi termékeinkre is hatással van vírus és annak kártékony gazdasági hatása. De a Vitalexpert név kötelez, így a jövőbe tekintünk és gyártjuk a natural termékeket, melyhez nélkülözhetetlen például hogy nyomdák működjenek, hiszen a jó cégér a termékmatrica, termékkatalógus, mely nélkülözhetetlen az értékesítésben. Örülünk, hogy rátaláltunk a PrintPix Nyomdára akikre már a vírus előtti "békeidőkben" is számíthattunk, a nálunk nyomtatott kíváló minőségű  matricák, tájékoztatók,
katalógus tekintetében, ám megnyugvással tapasztaltuk, hogy most a koronavírus idején is teszik a dolgukat, nyomtatnak, folyamatos a gyártás és nyomtatják a mi termékeinket is. Összetett ez a világ, ahogyan a gazdaság is. Elhivatott nyomdai szakemberekkel együtt tudunk csak jövőbelátni. Javasoljuk, a prevenció nem csak az egészség megörzésében fontos, az üzletpolitikában kiváltkép. Tervezzük a jövőt!"
Vitalexpert Kft.

#JÖVŐBENÉZÜNK #NYOMTATNISZERETÜNK

 

MATRICA NYOMTÁSRÓL, MATRICA RICCELÉSRŐL, SŐT FORMARICCELÉSRŐL MÉG TÖBB INFÓ: https://www.printpix.hu/matrica
#matricanyomtatas #ricceltmatrica #ricceltmatricanyomtatas #formaricceltmatrica #formaricceltmatricanyomtatas

Riccelt matrica


További híreink »
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk