Mimasz

mimasz_sornyito_3.jpg
mimasz_sornyito_3.jpg
mimasz_sornyito_1.jpg
mimasz_sornyito_5.jpg
mimasz_sornyito_2.jpg

Termékismertető

Adjon cégére emlékeztető praktikus ajándékot ügyfelei számára, melyet akár a mindennapokban is hasznosnak éreznek. Ajándékozzon emblémázott pendrive-ot! Építse cége márkáját egyedi, logózott pendrive-ok használatával.

Elegáns, fiatalos, modern vagy éppen környezetbarát céges pendrive-jainkat tetszés szerint gravírozzuk, vagy akár 4 színnel is megnyomjuk. A reklám pendrive gyártáshoz a legmagasabb minőségű techonlógiát alkalmazzuk.

pendrive, pendrive készítés, egyedi pendrive gyártás, logózott pendrive készítés

 Egyedi megjelenés, garantált figyelem, logózott pendrive!

A termék a forma és a hasznosság tökéletes harmóniája. Gyakorlatilag két céges ajándék egyben, a MIMASZ pendrive egyaránt otthonosan mozog az irodában, és azon kívül is, ami azt jelenti, hogy az Ön logója többször szem előtt van. A kiváló minőségű alumínium biztosítja azt, hogy az üvegről a kupak gyorsan lekerüljön, ugyanakkor a pendrive finom tapintású műanyag végei a Pantone skála szerint is elkészíthetőek, így biztosan tökéletesen megfelel az Ön követelményeinek.

Pantone skála szerint választható színek:

  • fehér
  • pink (Rhodamine piros)
  • piros (Piros 186 C)
  • narancssárga (Narancs 021 C)
  • citromsárga (Sárga C)
  • lime (Zöld 361 C)
  • tengerkék (Reflex Kék C)
  • fekete

 

Alakítsa céges pendrive-jait teljesen egyedivé és helyezze el rajtuk logóját, szlogenjét vagy elérhetőségeit.

 
 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat, Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.
 

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk