Termékeink

Névjegykártya anyagleadási útmutató

 

pdf

A névjegykártya készítés nyomdakész anyaga a PDF formátumú, mely kritériumait lentebb találja. Kérjük figyelmesen olvassa el, és a leírtaknak megfelően készítse el a grafikai tervet.

Nincs vagy nem szeretné Ön megszerkeszteni a névjegykártyáját? Nem probléma! Grafikusaink percek alatt elkészítik Önnek a nyomdakész anyagot, melynek ára 6000 Ft+ÁFA/óra. Negyed órás egységekben számolunk, így egy kisebb grafikai szerkesztésért, amely például belefér 15 percbe, csupán 1500 Ft+ÁFA.


A nyomdakész névjegykártya kritériumai:

Fájlformátum:CMYK Composite PDF cmyk

Képek:

 • CMYK
 • 300 dpi (lehetőség szerint .jpg tömörítés nélkül)
 • pdf kiterjesztés (1:1 méretarányban)
 • kifutó 5 mm

Betűtípusok: Az állományban levő összes betűtípus legyen beágyazott vagy legörbézett, egyéb esetben kérjük csatolja a betűtípusokat.

Szöveg: Figyelem! A tartalmi és nyelvtani hibákért a jóváhagyott és elfogadott látványterv után nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Színek: Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban. Direkt színek alkalmazásakor kizárólag a megfelelő elemek (objektumok, betűtípusok, képek, stb.) legyenek direkt színben megadva, amelyek, a megrendelésben is direkt színként szerepelnek. A felesleges direkt színeket kérjük CMYK -színrendszerben átalakítani.

Felületnemesítés:

 • UV-lakk
 • effektlakk
 • dombornyomás
 • minden felület nemesítési eljárás, illetve stancforma használata esetén, kérjük ezeket a rétegeket direkt színként (külön színkivonaton) megadni, vektoros formátumban, görbézve.

Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutó esetén  +5-5 mm, továbbá a vágástól szintén hagyjanak 3 mm helyet a fontosabb elemek elhelyezésére. (Kifutó: olyan grafikai és képi elemeknél, melyek a vágott méret széléig érnek, rá kell hagyni pár millimétert, hogy a vágásnál előforduló pontatlanságok miatt ne jelenjen meg fehér csík a kép szélén.)

 

PrintPix névjegykártya, dombornyomott névjegykártya, kiváló minőségű névjegykártya

 

A szabvány névjegykártya mérete 90x50 mm. A piros szaggatott vonal jelzi azt a méretet, amit majd a kezébe vehet, ha a névjegykártyát kinyomtattuk, és kivágtuk. A grafikát ezen a méreten túl kell futtatni az ábrán látható 3-5 mm-rel. A tartalmi részeket a vágástól befelé további 3 mm-rel beljebb érdemes elhelyezni a biztonság kedvéért, mivel az a biztonságos zóna. Amennyiben saját grafikát ad le a névjegykártya készítéshez, kérem vegye figyelembe ezt a sematikus ábrát.

Oldalak: Az oldalakat vágójelekkel és szükség esetén hajtás-, bígelés-, perforálás jelekkel kérjük leadni.

FONTOS: Az értékesítők által megadott elkészítési határidők csak a megfelelően leadott nyomdakész anyagok esetén érvényesek. Egyéb esetben a névjegykártya készítés ideje több lehet.

Nem megfelelő nyomdai formátumok:

 • Word (.doc)
 • Excel (.xls)
 • Powerpoint (.ppt)
 • Publisher (.pub). 

 ms office

 

A szabvány névjegykártya tervezési segédlete:

 

De még ennél is jobban megkönnyítjük munkáját!

Töltse le névjegykártya sablonjaink egyikét attól függően milyen grafikaiprogramban szeretné elkészíteni. A sablonokon jelöltük a kifutó és a biztonságos zóna helyét, ahova nyugodtan elhelyezheti a tartalmi elemeket. Ezután kövesse végig névjegykártya nyomdakész elkészítéséről szóló írásunkat.

   

  PhotoshopPhotoshop sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 Illustrator Illustrator sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 InDesign InDesign sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 

A leírásnak megfelelően elkészült a névjegykártya nyomdai grafika
kérek árajánlatot

 

 

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Máté István

"Simó Kata munkatársuk volt a megrendelésünk ügyintézője.

Munkastílusát, hozzáállását az ügyfélhez csak pozitív jelzőkkel lehet illetni. Eddig bárhol dolgozott, mindig korrekt kiszolgálásban volt része cégünknek. Így történt a múlt héten is.

Most egy nagyon rövid határidőre megrendelt termék előállításakor nyersanyaghiány lépett fel, amit ugyanazon a gyártási áron egy magasabb árú nyersanyaggal oldottak meg. Ez a megoldás nagyon szimpatikussá tette hozzáállásukat. A termék gyors, mindkét fél számára megfelelő módon történő előállítása érdekében folyamatos volt köztünk a közös gondolkodás. Együttműködésünk inkább kollegiális volt, mint megrendelő–gyártó. Egy hajóban egy irányban eveztünk.

A gyártást végző kollégáik is „belehúztak”, mert a várt határidőhöz képest egy nappal előbb tudtuk elhozni a készterméket.

Hozzáállásukkal olyan kép alakult ki bennem, ami megelőlegezi a további együttműködést. Véleményemet önökről szakmai körökben nem rejtem véka alá."

Máté István
műszaki vezető
Kornétás Kiadó Kft.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk