Termékeink

Névjegykártya anyagleadási útmutató

 

pdf

A névjegykártya készítés nyomdakész anyaga a PDF formátumú, mely kritériumait lentebb találja. Kérjük figyelmesen olvassa el, és a leírtaknak megfelően készítse el a grafikai tervet.

Nincs vagy nem szeretné Ön megszerkeszteni a névjegykártyáját? Nem probléma! Grafikusaink percek alatt elkészítik Önnek a nyomdakész anyagot, melynek ára 6000 Ft+ÁFA/óra. Negyed órás egységekben számolunk, így egy kisebb grafikai szerkesztésért, amely például belefér 15 percbe, csupán 1500 Ft+ÁFA.


A nyomdakész névjegykártya kritériumai:

Fájlformátum:CMYK Composite PDF cmyk

Képek:

 • CMYK
 • 300 dpi (lehetőség szerint .jpg tömörítés nélkül)
 • pdf kiterjesztés (1:1 méretarányban)
 • kifutó 5 mm

Betűtípusok: Az állományban levő összes betűtípus legyen beágyazott vagy legörbézett, egyéb esetben kérjük csatolja a betűtípusokat.

Szöveg: Figyelem! A tartalmi és nyelvtani hibákért a jóváhagyott és elfogadott látványterv után nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Színek: Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban. Direkt színek alkalmazásakor kizárólag a megfelelő elemek (objektumok, betűtípusok, képek, stb.) legyenek direkt színben megadva, amelyek, a megrendelésben is direkt színként szerepelnek. A felesleges direkt színeket kérjük CMYK -színrendszerben átalakítani.

Felületnemesítés:

 • UV-lakk
 • effektlakk
 • dombornyomás
 • minden felület nemesítési eljárás, illetve stancforma használata esetén, kérjük ezeket a rétegeket direkt színként (külön színkivonaton) megadni, vektoros formátumban, görbézve.

Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutó esetén  +5-5 mm, továbbá a vágástól szintén hagyjanak 3 mm helyet a fontosabb elemek elhelyezésére. (Kifutó: olyan grafikai és képi elemeknél, melyek a vágott méret széléig érnek, rá kell hagyni pár millimétert, hogy a vágásnál előforduló pontatlanságok miatt ne jelenjen meg fehér csík a kép szélén.)

 

PrintPix névjegykártya, dombornyomott névjegykártya, kiváló minőségű névjegykártya

 

A szabvány névjegykártya mérete 90x50 mm. A piros szaggatott vonal jelzi azt a méretet, amit majd a kezébe vehet, ha a névjegykártyát kinyomtattuk, és kivágtuk. A grafikát ezen a méreten túl kell futtatni az ábrán látható 3-5 mm-rel. A tartalmi részeket a vágástól befelé további 3 mm-rel beljebb érdemes elhelyezni a biztonság kedvéért, mivel az a biztonságos zóna. Amennyiben saját grafikát ad le a névjegykártya készítéshez, kérem vegye figyelembe ezt a sematikus ábrát.

Oldalak: Az oldalakat vágójelekkel és szükség esetén hajtás-, bígelés-, perforálás jelekkel kérjük leadni.

FONTOS: Az értékesítők által megadott elkészítési határidők csak a megfelelően leadott nyomdakész anyagok esetén érvényesek. Egyéb esetben a névjegykártya készítés ideje több lehet.

Nem megfelelő nyomdai formátumok:

 • Word (.doc)
 • Excel (.xls)
 • Powerpoint (.ppt)
 • Publisher (.pub). 

 ms office

 

A szabvány névjegykártya tervezési segédlete:

 

De még ennél is jobban megkönnyítjük munkáját!

Töltse le névjegykártya sablonjaink egyikét attól függően milyen grafikaiprogramban szeretné elkészíteni. A sablonokon jelöltük a kifutó és a biztonságos zóna helyét, ahova nyugodtan elhelyezheti a tartalmi elemeket. Ezután kövesse végig névjegykártya nyomdakész elkészítéséről szóló írásunkat.

   

  PhotoshopPhotoshop sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 Illustrator Illustrator sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 InDesign InDesign sablon (90x50mm + 5mm kifutó) LETÖLTÉS

 

A leírásnak megfelelően elkészült a névjegykártya nyomdai grafika
kérek árajánlatot

 

 

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Gonda Anna

"Az már régen nyilvánvalóvá vált, hogy a PrintPix tele van jó szakemberekkel, de a fiúk türelme, rugalmassága és modora csodálatra méltó. Minden szempontból kifogástalan a szolgáltatás: a rendelésfelvételtől, kommunikációtól kezdve az esetleges módosítások, problémák megoldásán át az elkészült munkák szuper minőségéig, átvételig, számlázásig.

Olcsóbb nyomda lehet, hogy van, de ilyen megbízható nincs még egy, az ember idegszálait és elvesztegetett idejét pedig nem lehet megfizetni. Gratulálok minden kollegájuknak, és köszönöm a színvonalas szolgáltatásukat."

Gonda Anna
Anna Borház

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk