Ofszet nyomtatás

ofszet_nyomtatas_galeria_4.jpg
ofszet_nyomtatas_galeria_4.jpg
ofszet_nyomtatas_galeria_5.jpg
ofszet_nyomtatas_galeria_6.jpg
ofszet_nyomtatas_galeria_8.JPG
ofszet_nyomtatas_galeria_2.jpg
ofszet_nyomtatas_galeria_1.JPG

Termékismertető


A legrészletgazdagabb, legszebb nyomatokat állítjuk elő ezzel a technológiával. A PrintPix Nyomdában a  folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb technológiával felszerelt HEIDELBERG nyomdagépen végezzük a nyomtatást, B/3-től B/1-es méretig.

  PrintPix Nyomda ofszet nyomtatás


ELŐNYÖK:

  • Magas minőség
  • Gazdaságos ár
  • Nagy példányszám

 
OFSZET NYOMDAI TERMÉKEK:


  • Anyagleadás: composit pdf file. A nyomtatni kívánt anyagot megrendelés után feltöltheti itt az oldalon, vagy eljuttathatja nyomdánkba e-mailen, pendrive-on, fileküldővel vagy FTP-re töltve. Tekintse meg ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓNKAT!
  • Ha nincs nyomdakész grafikája, vagy szeretne grafikai arculatot, logót terveztetni, szakképzett grafikusaink megvalósítják elképzeléseit. Tekintse meg ARCULATTERVEZÉS oldalunkat!

 

PrintPix Nyomda ofszet nyomtatás

 

 Nyomdai kötészeti műveletekben is számíthat a PrintPix Nyomdára:   

 

  • Átfutási határidők: mennyiségtől és kötészeti feldolgozástól függően kb. 4-6 munkanap

 
 
Végezetül, hogy hogyan döntjük el, hogy melyik módszerrel nyomtatjuk ki megrendeléseit?
Mivel ofszetnyomtatást B1-es méretig, digitális nyomtatást pedig SRA3-as méretig tudunk vállalni, ez az egyik meghatározó tényező. Az ofszet technológia kiegészítő lehetőség a digitális nyomtatás mellett nagy példányszámnál és akár speciális igények esetén is. Tapasztalt kalkulátor kollégáink már az árajánlatkérésnél megállapítják, hogy a lehető legjobb minőséget a leggazdaságosabb áron nyújtsák Önnek!

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk