Ingyenes online konzultáció

Tervezzen velünk most időben!

A jelenlegi korlátozások ideje alatt érdemes már most felkészülni a várható indulásra, célszerű időben elkezdeni megtervezni, előkészíteni a szükséges grafikai anyagokat.

Akár meglévő weboldala tartalmi/vizuális frissítéséről van szó, akár egy új szórólap, prospektus arculati/tartalmi frissítéséről, vagy csomagolásról, mindenképp  használja ki a jelenlegi időt arra, hogy ezeket előre megtervezve, az indulásra készen álljanak.

De hogyan lehet ezt megvalósítani személyes egyeztetés nélkül?

A grafikai munkák tervezési folyamataira van egy tökéletes megoldás!

Megoldás: online konzultáció/egyeztetés

Akár home office alatt, akár az irodájából könnyen közvetlen kapcsolatot tudunk teremteni egymással, olyan eszközökkel, mint a skype, vagy a zoom szoftver.

Előnyök:

  • Közvetlen „látható” élő videós kapcsolat
  • Több szereplő is bekapcsolódhat
  • Megosztható képernyőképekkel pontosan, és részletesen bemutathatók a tervek, elképzelések. Így azonnali reakciók és döntések születnek
  • Aktívabb és eredményesebb tervezés az eddigi hagyományos telefonos vagy email kommunikációhoz képest.

Hogyan működik?

Tapasztalataink szerint a legalkalmasabb szoftver a videós kapcsolatokhoz a zoom szoftver volt. Nézze meg rövid videós összefoglalónkat, és kövesse a lenti pontokat:

  1. Telepítse fel a zoom programot
  2. Regisztráljon be azzal az email címmel, mellyel megtalálható lesz a rendszerben
  3. Így akár létre is tud hozni egy meetinget (kiválasztva/meghívva egy munkatársunkat), vagy becsatlakozhat egy meglévő beszélgetésbe
  4. Sőt, előre időzíthet is egy következő megbeszélést az ütemezőben

Próbálja ki kötelezettségektől mentesen!

Mi ezzel a fenti lehetőség biztosításával próbálunk megfelelni partnereink kérésének, hiszen fontosnak tarjuk, hogy a jelen helyzetben is  kacsolatot tudjunk tartani ügyfeleinkkel. Bár még e fenti folyamat nem elterjedt, de bízunk benne, hogy ugyanolyan eredményessé válik, mint amiket eddig használtunk a mindennapokban.

Ha van olyan grafikai tervezést is igénylő terméke, melyet szívesen megvalósítana a közeljövőben, akkor ez egy remek lehetőség hogy kipróbáljon minket.

Várjuk jelentkezését időpontegyeztetéshez munkanapokon 8:00-15:00-ig a következő telefonszámon: +36 30 331 8627

Az első konzultációval során nemcsak a tervezéssel kapcsolatos kiinduló információkat, hanem a videókonferenciához szükséges technikai részletek beállításában is segítünk.

Amennyiben pozitív a tapasztalat az első online konzultációnkkal kapcsolatban, úgy az elhangzott részletes információk alapján egy grafikai árkalkulációt küldünk. Megrendelés után így kezdődhet a gyakorlati tervezés is.

 

üdvözlettel:
PrintPix csapata

 

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk