Padlómatrica

padlomatrica_galeria_6.jpg
padlomatrica_galeria_6.jpg
padlomatrica_galeria_5.jpg
padlomatrica_galeria_4.jpg
padlomatrica_galeria_3.jpg
padlomatrica_galeria_2.jpg
padlomatrica_galeria_1.jpg

Termékismertető


Lépten-nyomon találkozhatnak hirdetésével, ha időtálló és kreatív padlómatricán reklámoz. Az egyszerűen felragasztható és tartós padlógrafikák érdekessé és dizájnossá teszik az egyszerűbb és szerényebb burkolatokat is. Fokozza a belső terek vizuális élményét is ötletes, feltűnő és egyedi padlómatricákkal.


PADLÓMATRICA ÁR

Minimális fizetendő mennyiség: 1 m2

Nyomtatás: 2390 Ft + ÁFA/m2
+hordozó (hozzáadódik a nyomtatáshoz) vinyl+padlólaminálás: 6320 Ft + ÁFA/m2
+utómunka (hozzáadódik a fentiekhez) riccelés: 800 Ft + ÁFA/m2
ÁFA mértéke 27%     A pontos árért kérjen egyedi árat.

 

PrintPix Nyomda PadlómatricapRINTpIX nYOMDA pADLÓMATRICA

 

  • BIZTONSÁGOS KIVITEL: padlómatricáinkat kopásálló, tartós kivitelben készítjük, így biztos lehet benne, hogy intenzív, sűrű forgalom mellett is évekig megmarad.
  • BÁRMILYEN FORMÁT ELKÉSZÍTÜNK: a hagyományosabb négyzetes és ovális padlómatrica-formák mellett legyártjuk az egyedi, különleges formákat is.  
  • CSÚSZÁSMENTES FELÜLET: a padlómatrica, járdamatrica beltéri és kültéri változatait is kopásálló, csúszásmentes fóliával lamináljuk, így bárki biztonságosan haladhat át rajtuk.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
 PrintPix Nyomda Padlómatrica
 
PrintPix Nyomda Padlómatrica
 
 
 
További fontos információk, szakmai segítség:

  • A padlómatrica-nyomtatás ára: 2390 Ft + áfa/m2, ehhez a hordozó vinyl és padlólaminálás költsége adódik még, ami 6320 Ft + áfa/m2. További költség az utómunka, a riccelés, melynek ára 800 Ft + áfa/m2.
  • Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
  • Ha padlómatricát szeretne gyártatni, de még nincsen kész grafikája, forduljon grafikusainkhoz, akik megvalósítják elképzeléseit.
  • Meglévő grafika küldéséhez ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓnkban fontos információkat talál.


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk