Pandora

pandora_3.jpg
pandora_3.jpg
pandora_2.jpg
pandora_1.jpg
pendrive-pandora.jpg

Termékismertető

Adjon cégére emlékeztető praktikus ajándékot ügyfelei számára, melyet akár a mindennapokban is hasznosnak éreznek. Ajándékozzon emblémázott pendrive-ot! Építse cége márkáját egyedi, logózott pendrive-ok használatával. Elegáns, fiatalos, modern vagy éppen környezetbarát céges pendrive-jainkat tetszés szerint gravírozzuk, vagy akár 4 színnel is megnyomjuk. A reklám pendrive gyártáshoz a legmagasabb minőségű techonlógiát alkalmazzuk.

pendrive, pendrive készítés, egyedi pendrive gyártás, logózott pendrive készítés

 Felelősségteljesen kezelt erdőkből származó Európai juharfa fajtából készül (könnyűfa), amely a USB adattároló kifinomult stílusát eredményezi.


A Pandora USB kulcsának váza az FSE kritériumoknak megfelelő forrásból származó gyönyörű keményfából készül. A modern technológiának és a fenntartható környezeti anyagok használatának tökéletes ötvözete felelősségteljesen kezelt erdőkből származó Európai juharfa fajtából készül (könnyűfa), amely a USB adattároló kifinomult stílusát eredményezi. A hagyományos Flash drive-ok memórianagyságában kapható, színes nyomtatással vagy lézer gravírozással mindkét oldal megmunkálható. A Nature sorozat tagja tökéletes, ha egy olyan terméket keres, amely finom tapintású és nagyszerű megjelenésű.


Pantone skála szerint választható színek:

  •     könnyűfa

 
Alakítsa céges pendrive-jait teljesen egyedivé és helyezze el rajtuk logóját, szlogenjét vagy elérhetőségeit.

 

  Keresse szakértő értékesítő kollégánkat, Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


 

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk