Dione

dione_1.jpg
dione_1.jpg
dione_3.jpg
dione_2.jpg
pendrive-dione.jpg

Termékismertető

Adjon cégére emlékeztető praktikus ajándékot ügyfelei számára, melyet akár a mindennapokban is hasznosnak éreznek. Ajándékozzon emblémázott pendrive-ot! Építse cége márkáját egyedi, logózott pendrive-ok használatával.

Elegáns, fiatalos, modern vagy éppen környezetbarát céges pendrive-jainkat tetszés szerint gravírozzuk, vagy akár 4 színnel is megnyomjuk. A reklám pendrive gyártáshoz a legmagasabb minőségű techonlógiát alkalmazzuk.

pendrive, pendrive készítés, egyedi pendrive gyártás, logózott pendrive készítés

Az Ön logója a magas fényezésű, rozsdamentes acélból készült termékre lézer gravírozással kerül, így cégének üzenete minden részletében, precízen látható azon.

A Dione (kulcs) Flash meghajtója az év egyik leginnovatívabb terméke - tökéletes a következő promóciós kampánya lehetőségeinek "kizárására".

A legújabb integrált áramkör használata lehetővé teszi azt, hogy a termék mérete hasonló legyen egy hagyományos kulcs méretéhez, így az felfűzhető az Ön kulcstartójára. Az USB kulcs kis méretének, jó minőségének és csábító megjelenésének ellenére árban ugyanannyira versenyképes, mint a többi flash meghajtóink.

Pantone skála szerint választható színek:

  •     arany
  •     fekete
  •     ezüst

Alakítsa céges pendrive-jait teljesen egyedivé és helyezze el rajtuk logóját, szlogenjét vagy elérhetőségeit.

 
 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat, Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

 

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Rólunk mondták

Önökmondták-Óbudai Egyetem

Önökmondták-Óbudai Egyetem

"2015. márciusában az Óbudai Egyetem rendezte a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját, amelyre több mint 2000 oklevelet és emléklapot kellett elkészíteni, ennek egy részét éjszaka, pár óra leforgása alatt. A munka minőségével és a konstruktív hozzáállással maximálisan meg voltunk elégedve."

Lamár Krisztián
egyetemi adjunktus
Óbudai Egyetem

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk