Plakát

plakat_galeria_10.jpg
plakat_galeria_10.jpg
plakat-nyomtatas-termekkep-5.jpg
plakat-nyomtatas-termekkep-4.jpg
plakat-nyomtatas-termekkep-3.jpg
plakat-nyomtatas-termekkep-2.jpg
plakat-nyomtatas-termekkep-1.jpg

Termékismertető


A plakátok költségkímélő és látványos reklám- és díszítőfunkciót látnak el ma is. Hirdesse rendezvényét, cégét plakátokon, vagy helyezzen ki otthonában képes posztereket, díszítse velük üzlethelyiségét, irodája közösségi tereit akár. Plakátötletének grafikai tervezésében kérje munkatársaink segítségét.


PrintPix Nyomda Plakát készítés
 

  • KÜLTÉRI HASZNÁLATRA: Kültérre kihelyezett hirdetmények, reklámok, programpromóciók alapanyagaként a kékhátú plakátpapírt javasoljuk.  
  • BELTÉRI HASZNÁLATRA: Beltérre rendezvények kísérőjeként, irodákba, üzlethelyiségekbe vagy lakásdekorációként a 140 g-os plakátpapírt vagy a 200 g-os fotópapírt célszerű választani.
  • BÁRMILYEN MÉRETBEN, TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN: Kiváló minőségű tekercses plakátnyomtatóink 160 cm szélességben és akár 50 méter hosszúságban nyomtatunk, a 160 cmnél szélesebb plakátok illesztéssel készülnek.
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!

  PrintPix Nyomda Plakát készítés

Óriásplakátokat is nyomtatunk

 

 CÉGES MEGRENDELÉS ESETÉN:

  • Kis példányszámú (kb 200 db alatt) plakátjait széles formátumú, környezetbarát LATEX tekercses gépeinkkel akár 1-3 munkanap alatt kivitelezzük
  • Nagyobb példányszámú (kb 200 db feletti) plakátait ofszet gépeinkkel kedvező áron 4-5 munkanap alatt elkészítjük!

 MAGÁNSZEMÉLYEKNEK IS GYÁRTUNK PLAKÁTOKAT:

  • Dobja fel otthonát, munkahelyét egyedileg tervezett plakátokkal
  • Ajándékozzon családtagjainak, barátainak posztereket kedvenceikről


 
PrintPix Nyomda Plakát készítés
 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben. 

 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk