Powerbank nyomtatás

powerbank_galeria_6.jpg
powerbank_galeria_6.jpg
powerbank_galeria_5.jpg
powerbank_galeria_4.jpg
powerbank_galeria_3.jpg
powerbank_galeria_2.jpg
powerbank_galeria_1.jpg

Termékismertető

Amikor mobilt, tabletet vagy egyéb eszközöket kell útközben akár gyorsan töltőre tenni, a powerbanknél gyorsabb és praktikusabb megoldás ma nem létezik. Ha valami igazán nélkülözhetetlen és modern eszközzel lepné meg ügyfeleit, ismerőseit, válasszon nagy kapacitású külső akkumulátoraink közül és nyomtassa rá cége logóját, elérhetőségeit.

Lapozza végig POWER BANK kinálatunkat!

PrintPix Nyomda powerbank

 

  • RENGETEG TÍPUS: a logózható powerbankek között mindenféle típust és stílust megtalál, tekintse át kínálatunkat és válassza ki kedvencét attól függően, hogy egyszerű promóciós eszköznek vagy elegáns céges ajándéknak szánja. Itt megtalálja LOGÓZHATÓ POWERBANK-KÍNÁLATUNKAT!
  • GRAFIKA AKÁR 4 ELTÉRŐ SZÍNNEL: a céges, illetve ajándék powerbankre nyomtatott minta vagy szöveg akár 4 különböző színből is állhat, így még érdekesebb és szebb grafikák készülhetnek.
  • EGYSZERŰ, DE HATÉKONY REKLÁM: a céges logóval ellátott, egyedi powerbank a mindennapokban is jól használható, ötletes és praktikus reklámeszköz, elegánsabb változataiban kiváló céges ajándék.  
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

 PrintPix Nyomda PowerbankTovábbi fontos információk, szakmai segítség:

 
  Keresse szakértő értékesítő kollégánkat, Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.
 
 

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Rólunk mondták

Önökmondák-Vidékfejlesztési Minisztérium

Önökmondák-Vidékfejlesztési Minisztérium

„Tisztelt Györe Krisztián Úr! (...) A külföldi és magyar vendégeink pozitív visszajelzése alapján a Világfórum és Kiállítás egyértelműen sikeres volt, amelyhez az Ön kiváló és eredményes munkája is hozzájárult. Ezúton köszönöm Önnek aktív részvételét az előkészítésben és a megvalósításban.”

Poprády Géza
közigazgatási államtitkár
Vidékfejlesztési Minisztérium

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk