PrintPix Nyomda géppark

További híreink »

Nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink és csapatunk szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére. Konica Minolta digitális gépparkunk a nyomdai munkák kiváló minőségű és rövid határidejű teljesítésére alkalmas. Nagyobb mennyiségű nyomtatás esetén, például katalógusok, könyvek, céges dossziék gyártásához Heidelberg ofszetgépeink nyújtanak megoldást.

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió hírek

A HP Latex 570 szélesformátumú nyomtatónk a plakátrészleg egyik csúcsgépe. Segítségével változatosabb, szintetikus és polipropilén anyagokra is kiváló minőségben nyomtatunk, ráadásul kategóriájának egyik leggyorsabb gépe is, így rendelése még hamarabb elkészül.
Nyomdai szolgáltatásaink nem lennének teljes körűek kötészetünk nélkül. Ezen a területen is széles körű megoldásokat nyújtunk, és ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat. Meghívók, könyvborítók törés nélküli hajtásához professzionális biegelő gépekkel rendelkezünk, de ritzelő, perforáló vagy ragasztókötőgép is segíti munkánkat. Katalógusok, brosúrák elegáns összefűzését nagy teljesítményű Duplo irkafűzőnkkel oldjuk meg, a tartós és vízálló laminálásokat Roll Lam szélesformátumú gépünk biztosítja, míg Matrix 530P gépünk a fóliázásról gondoskodik.

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió hírekTovábbi híreink »
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk