„Tisztelt Györe Krisztián Úr! (...) A külföldi és magyar vendégeink pozitív visszajelzése alapján a Világfórum és Kiállítás egyértelműen sikeres volt, amelyhez az Ön kiváló és eredményes munkája is hozzájárult. Ezúton köszönöm Önnek aktív részvételét az előkészítésben és a megvalósításban.”

Poprády Géza
közigazgatási államtitkár
Vidékfejlesztési Minisztérium

"2015. márciusában az Óbudai Egyetem rendezte a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját, amelyre több mint 2000 oklevelet és emléklapot kellett elkészíteni, ennek egy részét éjszaka, pár óra leforgása alatt. A munka minőségével és a konstruktív hozzáállással maximálisan meg voltunk elégedve."

Lamár Krisztián
egyetemi adjunktus
Óbudai Egyetem

„A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság szeretné megköszönni azt a profizmust, gyorsaságot és rugalmasságot, amit a megépült és útjára indított M4-es metrót bemutató kiadványok elkészítéséhez nyújtottak.”

Pető Szabolcs
PR főmunkatárs
BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság

"Kedves Krisztián!
 Tegnap szerencsésen kézhez vettük a 3 sorozat roll upot. A magyar nyelvűeket már felállítottuk és átnéztük. Nagyon szépek lettek! Ezúton is köszönjük a készséges és segítőkész munkájukat, kérem, tolmácsolja ezt a grafikus, a nyomtatásban és az összeszerelésben részt vevő kollégáknak. Egyéb feladatok miatt hamarosan jelentkezem, és még egyszer köszönöm!"

V.Kovács Mónika
személyi asszisztens
Veritas Történetkutató Intézet

"Ma megérkeztek a jegyzettömbök, nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek nagyon tetszik, nagyon szép munka.
Köszönöm ezúton is a munkát Nektek, és remélem, lesz alkalmunk még a közeljövőben együtt dolgozni! Addig is minden jót kívánok"

Horváth Erika
marketing asszisztens
Szentkirályi Ásványvíz Kft.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk