Standee

standee_galeria_10.jpg
standee_galeria_10.jpg
standee_galeria_1.jpg
standee_galeria_4.jpg
standee_galeria_627.jpg
standee_galeria_6.jpg
standee_galeria_5.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Standee méret magasság
Kérem válassza ki mekkora méretű standee-t szeretne!
Standee méret szélesség
Kérem válassza ki a standee szélességét!

Termékismertető

A standee-k vagy habkarton figurák látványos promóciós célokat szolgáló, nagy méretű, háromdimenziós földön álló reklámeszközök (attrapok). Figyelemfelkeltésre, bemutatók, kiállítások támogatására jól használható, kreatív és feltűnő kiegészítők. Akár ember nagyságú méretben is elkészítjük, dekorációs célokra is kiváló, sőt egyedi megjelenésével otthonunk dísze is lehet.


PrintPix Nyomda Standee

 

 

  • PEHELYKÖNNYŰ KIALAKÍTÁS: a standee-t bármikor könnyen áthelyezheti, elmozdíthatja, elteheti, mert csekély a súlya. A legnagyobb figurák is könnyű habkartonból készülnek, így akár egyszerre többet is elbír bárki.
  • EGYSZERŰ KIHELYEZÉS: a standee-t bármilyen padlófelületen kihelyezhetjük állítva, mert egy kitámasztó tartja meg, hogy ne boruljon fel, de nekitámaszthatjuk stabil felületeknek, bútornak, falnak is.
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGBÓL: ellenálló és ultrakönnyű Kapa Plast habkartonból készül, a masszív kialakításnak köszönhetően hosszú távon is jól használható eladáshelyi reklámnak (POS), dekorációnak.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
 

PrintPix Nyomda Standee

 PrintPix Nyomda Standee

 

További fontos információk, szakmai segítség:

  • Ha még nincsen kész grafikája, amit a standee-hez szeretne használni, forduljon grafikusainkhoz, akik megvalósítják elképzeléseit.
  • Meglévő grafika küldéséhez ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓnkban fontos információkat talál.
  • A standee árának pontos meghatározásához kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

PrintPix Nyomda Standee

 

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

 

 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk