Szkennelés

szkeneles-termekkep-3.jpg
szkeneles-termekkep-3.jpg
Depositphotos_27801101_l-2015.jpg
szkeneles-termekkep-1.jpg
szkenneles_galeria_3.jpg
szkenneles_galeria_1.JPG
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Szkennelés
Üveglapról történő szkennelést abban az esetben válassza, ha nem különálló lapokról történik a szkennelés. Pl.: brossúra, könyv. A fenti árak A4-es méretű szkennelésre vonatkoznak. Az A3-as méretű szkennelés ára az A4 duplája.

Termékismertető

Nyomdánkban lehetősége van kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, színes és fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum, könyv, grafika és fotó szkennelésére. Az elkészült elektronikus dokumentumokat, fájlokat igény szerint CD-re, DVD-re vagy pendrive-ra kiírva, vagy e-mailen elküldve is kérheti.

PrintPix Nyomda szkennelésSzkennelés: Káoszból percek alatt átláthatóság.


  • SZÍNESBEN, FEKETE-FEHÉRBEN: szkennelést vállalunk színes, szürke árnyalatos és fekete-fehér színekben. A színes szkennelés felbontása: max. 600 dpi, a fekete-fehér szkennelés felbontása max. 1200 dpi.
  • SZKENNELÉS VILLÁMGYORSAN: dokumentumait pillanatok alatt beszkenneljük. Gépeink automata lapadagolóval vannak felszerelve, így különálló lapok esetén a színes szkennelés sebessége 39 oldal/perc, a fekete-fehéré 120 oldal/perc.
  • PAPÍRHALOMBÓL REND: a beszkennelt anyagokat a megfelelő formátumokban DVD-re, CD-re, pendrive-ra is kiírjuk, így könnyedén magával viheti fontos iratait, képeit, dokumentumait bárhová, másolhatja, elküldheti e-mailben is.
  • ÜVEGLAPRÓL (Kézi szkennelés): Tűzött vagy genothermben szelektált dokumentumoknál, dukumentálási időt számítunk fel, melynek egyedi ára van.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!


PrintPix Nyomda szkennelés


További fontos információk, szakmai segítség:

  • A színes és fekete-fehér szkennelés vállalási határideje mennyiségtől függően 1-5 munkanap.
  • A fenti árak A4-es méretű szkennelésre vonatkoznak. A lapadagolós szkennelés maximális mérete: A3 (297 x 420 mm). Az A3-as méretű szkennelés ára az A4 duplája. Ennél nagyobb méretű szkenneléseket Tervrajz szkennelő gépünkkel tudjuk megoldani, részletekkel kapcsolatban írjon nekünk a gellert.adam@printpix.hu e-mail címre!
  • Áraink a retusálás díját nem tartalmazzák.PrintPix Nyomda szkennelés
Gépeink automata lapadagolóval vannak felszerelve, így száz oldal szkennelése is lehetséges percenként. Ez a szkennelési mód csak különálló lapoknál alkalmazható.

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben. 

Mátis Gergely

gyorsnyomdai ügyfélkiszolgáló

+36 1 445 3001

gyorsnyomda##kukac##printpix.hu

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk