Szórólap

szorolap_3D_galeria_1.jpg
szorolap_3D_galeria_1.jpg
szorolap_galeria_1.jpg
szorolap_galeria_7.jpg
szorolap_galeria_3.jpg
szorolap_galeria_5.jpg
szorolap_galeria_6.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Szórólap méret
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Papír vastagság/fajta
Kérem adja meg mekkora méretű szórólapot szeretne!
1 oldalas/2 oldalas
Kérem adja meg, hogy szórólapja 1 vagy 2 oldalas!

Termékismertető

A szórólap igazi időtlen reklámeszköz. Egy jól megtervezett és figyelemfelkeltő szórólappal stabil márkaismertséget érhet el, tájékoztathat és akciókat hirdethet. A legújabb nyomdai technikákkal különleges felületeket készítünk szórólapjának, dombornyomással formákat emelhetünk ki, fényes vagy matt felületeket, érdekes grafikai megoldásokat alkalmazhatunk, hogy még hatékonyabbá tegyük reklámanyagát.

3D UV LAKKOZÁS SZÓRÓLAPON IS!

ÚJ! 3D UV LAKKOZÁS MÁR SZÓRÓLAPON IS!

 • PROFI TERVEZÉS: A hatékony szórólap könnyen olvasható, jól áttekinthető és lényegre törő információkat tartalmaz, a szöveg cselekvésre ösztönző, a képek harmóniában vannak a dizájnnal. Profi grafikusaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek és megvalósítják elképzelését. Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!  
 • TARTÓS, JÓ MINŐSÉGŰ PAPÍRFAJTÁK: Fontos, hogy a szórólappapír vastagsága, típusa is a lehető legjobban passzoljon a reklám stílusához. Minimum 80 grammos papírt érdemes választani, de javasoljuk a minél vastagabbat (maximum 350 grammos), hiszen tartósabb és megjelenésében elegánsabb is.
 • EGYEDI MÉRETŰ ÉS FORMÁJÚ SZÓRÓLAPOK: A hagyományos A5-ös szórólap mellett számtalan méretben és extra formában készítünk szórólapokat; egy- és kétoldalas, hajtogatott vagy különleges formákat is. A döntésnél fontos szempont a szórólap tartalma, célja, hiszen ennek függvénye, hogy egyszerű, praktikus vagy figyelemfelkeltő, különleges méretet, formát jobb választani.  
 • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 
EXTRA SZÓRÓLAPOT SZERETNE? Különleges felületnemesítési eljárásainkkal még feltűnőbbé teheti szórólapját.

 
 
PrintPix Nyomda szórólap
 
PrintPix Nyomda szórólap

 
További fontos információk, szakmai segítség:

 • Ha sok szöveget szeretne szórólapjára, célszerűbb több, kisebb részre tördelve megjeleníteni, hogy áttekinthetőbb legyen.
 • Használja szórólapján is cége betűtípusát, és lehetőleg ne keverjünk több betűtípust. Ahogy a betűtípus, a cégarculat színei is feltétlenül jelenjenek meg szórólapján.
 • Papírvastagságok:
 1. műnyomó esetén: 90, 115, 135, 150, 170 200, 250, 300, 350 grammos
 2. digitális esetén: 100, 120, 160 grammos
 3. fényes vagy matt; ofszet esetén: 70, 80, 100, 120, 140, 150, 170, 190, 250, 300, 350 grammos
 • Nyomdakész anyag leadása esetén mennyiségtől függően 1-6 munkanap alatt készítjük el szórólapját. NYOMDAKÉSZ ANYAG ÚTMUTATÓ
 • A szórólapgyártás ára mennyiségtől, grafikai munkától és felületkezeléstől egyaránt függ. Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT.

 hatékony szórólap printpix.hu

 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk