Fillmore

toll-filmore.jpg
toll-filmore.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Toll típus
Kérem válasszon a típus lehetőségek közül! Néhány fajta tollunknál csak 1 típus választható.
Toll nyomás
Kérem adja meg hány színnel kéri a toll nyomtatását! Minden szín direkt színnek számít, színátmenetet nem tudunk nyomtatni!
Nyomás 1 oldalon/2 oldalon
Kérem adja meg, hogy 1 oldalon, vagy 2 oldalon szeretne nyomást kérni a tollra!
Tolltest színe
Kérem adja meg a tolltest színét! (néhány tollunknál nem lehet színt választani)

Termékismertető

Építse márkáját egyedi, logózott tollak használatával. Elegáns, fiatalos, modern vagy éppen környezetbarát emblémázott tollainkat tetszés szerint gravírozzuk, vagy különböző színekkel is megnyomjuk. A mindennapi használatra és reklámcélokra is ideális írószereket céges emblémákkal, szövegekkel nyomtatva teheti egyedivé. Céges ajándékként elegáns kialakítású változatokban is rendelhetők.


PrintPix Nyomda Tollnyomtatás


 RENGETEG TÍPUS: logózható tollaink között mindenféle típust és stílust megtalál, tekintse át kínálatunkat és válassza ki kedvencét attól függően, hogy egyszerű promóciós eszköznek, irodaszernek, vagy elegáns céges ajándéknak szánja. Itt megtalálja LOGÓZHATÓ TOLL-KÍNÁLATUNKAT!

  • GRAFIKA AKÁR 4 ELTÉRŐ SZÍNNEL: a céges vagy ajándék tollakra nyomtatott minta vagy szöveg akár 4 különböző színből is állhat, így még érdekesebb és szebb grafikák készülhetnek.
  • EGYSZERŰ, DE HATÉKONY REKLÁM: a céges logóval ellátott, egyedi toll a mindennapokban is jól használható, ötletes és praktikus reklámeszköz, elegánsabb változataiban kiváló céges ajándék.  
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

 
További fontos információk, szakmai segítség:

 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Rólunk mondták

Önökmondták-Óbudai Egyetem

Önökmondták-Óbudai Egyetem

"2015. márciusában az Óbudai Egyetem rendezte a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját, amelyre több mint 2000 oklevelet és emléklapot kellett elkészíteni, ennek egy részét éjszaka, pár óra leforgása alatt. A munka minőségével és a konstruktív hozzáállással maximálisan meg voltunk elégedve."

Lamár Krisztián
egyetemi adjunktus
Óbudai Egyetem

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk