Tudnivalók

A PrintPix Nyomda webáruházban nyomdai termékeket és szolgáltatásokat rendelhet meg gyorsan, kiváló minőségben csupán pár kattintással.

Üdvözüljük megújult weboldalunkon. A printpix.hu ezentúl nyomdai webáruházként üzemel tovább, megtartva eddigi szolgáltatásainkat is.

Adja le rendelését személyesen nyomdánkban, e-mailen, vagy itt a weboldalon keresztül!

Nézzük, mik az újdonságok:

Ár azonnal!

Nem kell órákat várni egy nyomdai árajánlatra. A weboldalon szereplő termékek nagy részénél a megadott paraméterek alapján az oldal azonnal kiszámolja az árat.

Gyors megrendelés!

Megrendelését azonnal leadhatja azoknál a termékeknél, melyeknél az oldal árat számol. Így nem kell visszaigazolnia az ajánlatot.

Grafika könnyű feltöltése!

Töltse fel nyomdakész grafikáját az oldalon keresztül könnyen és gyorsan.

Mobilbarát weboldal!

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen eszközön felhasználóbarát formában jelenjen meg. Így akár utazás közben, mobiltelefonjáról is leadhatja megrendelését, vagy ajánlatkérését.

 

Válasszon terméket, rendelje meg, és mi már el is kezdjük a gyártását!

Rendelés menete:

 1. Oldalunkon csak regisztrációt követően van lehetősége rendelést leadni, így javasoljuk kezdje ezzel a lépéssel! Útmutató a regisztrációhoz >>
 2. Válassza ki a kívánt nyomdai terméket a baloldali kategóriák segítségével. Útmutató a termék rendeléshez >>
 3. Adja meg a kívánt paramétereket a pontos ár kiszámításához. Amennyiben a megadott paraméterektől eltérő jellemzőkkel szeretne egy terméket, használja az egyedi ajánlatkérő űrlapot.
 4. Kattintson a kosár ikonra.
 5. A megjelenő ablakon kattintson a Kosár linkre. Amennyiben folytatni szeretné a vásárlást, kattintson a Vásárlás folytatása lehetőségre.
 6. Ellenőrizze kosarának tartalmát, majd kattintson a Vásárlás gombra.
 7. Ellenőrizze adatait és a Tovább gombra kattintva adja válassza ki az átvétel és fizetés módját, majd töltse fel grafikus állományát, amennyiben szükséges a termékhez.
 8. Amennyiben sikeresen leadta rendelését, a weboldal egyértelműen jelzi Önnek, továbbá egy e-mailt is küldünk a megrendelés leadásakor a regisztrációnál megadott e-mail címre.

Nem találja a keresett terméket? Kérjen egyedi árat! Útmutató egyedi árkéréshez >>

A nyomdai termékek megrendelése soha nem volt ilyen egyszerű!

Grafika feltöltés:

Színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon keresztül: Megrendelés leadása közben lehetősége van a weboldalon keresztül feltölteni grafikai állományait.

FTP kapcsolaton keresztül: Regisztráljon a weboldalon, és a regisztrációnál megadott felhasználónév és jelszó alkalmas az FTP kapcsolat létrehozására. Tehát az FTP kapcsolat adatai:

 • Kiszolgáló: www.printpix.hu
 • Felhasználónév: [a regisztrációnál megadott felhasználónév]
 • Jelszó: [a regisztrációnál megadott jelszó]

Részletes FTP útmutató >>

Átvétel módja:

Nyomdánkban lehetősége van személyesen átvenni a megrendelt termékét az 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt. Továbbá vállalunk házhoz szállítást az ország egész területésre, melynek díjairól itt tájékozódhat.

Fizetési módok:

A nyomdai webáruházunkban lehetősége van fizetni utánvéttel, bankkártyával és előreátutalással is. Ügyvezetői engedéllyel törzsvásárlóink részére elérhető a teljesítést követő utalásos fizetési mód is.A bankkártyás fizetés csak online megrendelés esetén elérhető. Személyesen a nyomdánkban továbbra sem tudunk bankkártyás fizetést biztosítani.

Legyen a PrintPix Nyomda törzsvásárlója!

50 000 Ft feletti megrendelés esetén csak előreutalással vagy bankkártyával fizethet. A bankkártyártyás fizetés csak online megrendelés esetén érhető el. Személyesen a nyomdánkban továbbra sem tudunk bankkártyás fizetést biztosítani.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk