Nyomdánk szolgáltatásai

Termékismertető


minosegi_nyomda megbizhato_partner grafikai_stodo


Megbízható nyomdát keres? A legjobb helyen jár!
Válassza ki széles nyomdai szolgáltatásaink közül az Önnek megfelelőt,
melyeket igény szerint kis és nagy példányszámban is legyártunk.

szórólap névjegykártya doddzié

könyvnyomtatás levélpapír boríték

meghivo plakat roll-up

Digitális és ofszet technológiák mellett rendelkezünk széles formátumú nyomtatással is.
digitalis szelesformatumu ofszet

Miért válasszon minket?
Azért, mert nálunk a következőkre számíthat:

Cégünk magas színvonalú grafikai és nyomdai megoldásokat nyújt Önnek és cégének kiváló minőségben, rövid határidővel. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező, megbízható, kreatív, dinamikus 34 fős csapatunk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb nyomdai megoldást saját, illetve céges tervei támogatására.

Nyomdánk fő profiljába tartozik minden olyan nyomtatható média, amely a leggyakrabban fordul elő a mindennapokban, pl.: szórólapok, prospektusok, plakátok, matricák, névjegykártyák, meghívók, dossziék, borítékok, nyomtatványok, könyvek és használati útmutatók.

Minden termékünket kiváló minőségben állítjuk elő, versenyképes árakon, 100% minőségi garanciával. Nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink és 34 fős csapatunk szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére.

Nyomtatás Kötészet Széles formátum

Kötészeti gépeinknek és szakképzett munkatársainknak köszönhetően változatos és látványos felületnemesítési utómunkákat is teljesíteni tudunk.

         spirálozás  konyv  irkafuzes

 

MAGAS MINŐSÉG - VERSENYKÉPES ÁR - 100% MINŐSÉGI GARANCIA

Az anyag és termékmintákat megtekintheti nyomdákban a 1032 Budapest, III. kerület, Bécsi út 171. szám alatt. Honlapunkon számos termékünkre online árat kalkulálhat és azonnal megrendelheti azokat, vagy küldje el árajánlatkérését az ertekesites@printpix.hu e-mail címre, vagy töltse ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot:


Gyarmati Krisztina

 

juhos_gabor_kereskedelmi_asszisztens


További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk